Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PDeCAT del Penedès defensa l’obertura de bars, restaurants i l’oci nocturn

La crisi de la COVID-19 ha posat en una situació límit al sector de l’hostaleria del Penedès.

Un sector que engloba a milers de persones entre treballadores, autònomes i empreses. Aquesta crisi del sector s’ha vist agreujada per la imposició d’unes mesures inflexibles que des del PDeCAT del Penedès creuen discriminatòries i injustes per part de la Generalitat. El Partit Demòcrata defensa acordar amb dades científiques prèviament conegudes, l’activació de mesures de major prevenció. Insisteixen en el plantejament que van fer públic ara fa quinze dies de quin sentit té limitar els horaris de petits comerços i tancar el sector de l’hostaleria en municipis i barris o no hi ha afectacions, i en aquells a on les afectacions que hi ha són mínimes o hi ha un risc de contagi menor. Apunten que la sensació de discrecionalitat, la improvisació, la desproporció i les contradiccions no ajuden a generar les confiances necessàries per encarar la sortida de la crisi. Aquests sectors afectats han mostrat un compromís amb les mesures de seguretat, la distància i la higiene en els seus llocs de treball, amb el seu personal i amb els seus clients. Ha quedat demostrat que els contagis del personal i els clients en el sector de l’hostaleria han estat anecdòtics. El món local ha demanat que es reconegui l’asimetria del país perquè la realitat de la Vegueria del Penedès no és la mateixa què l’Àrea Metropolitana de Barcelona.
Des del PDeCAT del Penedès, exigeixen que la Generalitat es posi en contacte amb les associacions comerciants i gremials de bars, restaurants i d’hosteleria de la Vegueria del Penedès perquè implementin un protocol per poder obrir.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: