Dimarts, 28 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Ministre d’Agricultura es reuneix a Vilafranca amb el ple del Consell Regulador del Cava

El Ministre d’Agricultura s’ha reunit amb el Consell Regulador del Cava i dona suport a la zonificació i la producció de qualitat.

Aquest dijous al migdia, el Ministre d’Agricultura Luis Planas s’ha reunit a la seu del Consell Regulador de la D.O Cava per tal de ratificar les modificacions dels plecs que regulen la producció que es van proposar fa uns mesos. En aquest sentit, el ministre acompanyat del president del Consell Regulador Javier Pagès, ha volgut remarcar la necessitat d’apostar per fer productes de qualitat. El ministre Planas ha defensat que el cava és un producte que reuneix totes les condicions per ser considerat de primera qualitat.

Sobre les noves regulacions que s’han proposat des del Consell Regulador, Planas ha comentat que qüestions com la zonificació i la segmentació dels caves per donar més reconeixement als productes de més prestigi mostren la força que te el cava i l’esforç per situar-se i diferenciar-se com a producte de primer nivell.

Planas ha recordat que la D.O Cava té un àmbit suprautonòmic, i que depèn directament del ministeri.

També ha defensat la seva política de donar reconeixement a les decisions que pren el Consell Regulador del Cava, com poden ser les de la zonificació, però també les de limitar els drets de plantació, i que des del ministeri s’assumeixen com a pròpies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: