Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Fòrum Berger Balaguer acull ‘Cuirasses’, una exposició de l’artista igualadina Teresa Riba

La mostra es podrà visitar fins el 10 de gener, de dijous a dissabte de 6 de la tarda a 8 del vespre i diumenges i festius de 12 del matí a 2 del migdia i de 6 a 8 del vespre.

L’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae, acull des del passat divendres una exposició sota el títol “Cuirasses” de l’escultora i dibuixant igualadina Teresa Riba. Riba se centra en la figurativa imatge de la dona des de l’escultura i el dibuix, creant aquesta mostra on l’artista reflexiona sobre la identitat, els sentiments i la persona, tant en l’aspecte físic com emocional. Es tracta d’obres realitzades en guix, bronze i altres materials, però amb detalls d’altres materials que complementen algunes d’elles, fent de cadascuna de les peces obres que fan referència als obstacles a la vida de la dona, representant una cuirassa, que tant la pot protegir com tancar-la a si mateixa en un infinit de sentiments. Aquestes peces, que estableixen una comunicació amb l’espectador, evocant a moltes preguntes a qui l’observa, però són les seves experiències personals qui els hi acaben donant un sentit únic a l’escultura. Cada una d’elles transmet històries diferents, de cuirasses i bloquejos, de mirades i sentiments, però amb les portes obertes a l’alliberament i a l’esperança.

L’exposició “Cuirasses” mostra la dona amb totes les seves pors, inquietuds, dificultats, tristeses que deixen a la imaginació de l’espectador el seu final. Riba explica que tot i que fa poc més d’un any de creació de les peces, fa molt més temps que hi treballa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: