Divendres, 16 d'Abril de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha celebrat un emotiu ple de comiat de Rafa Berlanga

Aquest dilluns s’ha celebrat una sessió extraordinària i urgent, telemàtica, del Ple del Consell Comarcal, per aprovar una declaració institucional de condolença amb motiu de la defunció del conseller

El president del Consell, Xavier Lluch, va explicar que després de la mort sobtada del conseller era necessari celebrar un acte com aquest.

Lluch també va comunicar que s’havia convidat a participar en el ple al cap comarcal de Catalunya en Comú, Ramon Arnabat, i li va donar la paraula. Arnabat va agrair el gest i va traslladar les condolences a la família i amics. Va lamentar la pèrdua d’una persona amb un alt valor humà i polític.

Tot seguit van intervenir representants de la resta de forces polítiques al Consell Comarcal. Isaac Ruana de la CUP i Cristina Delacruz del PSC van adreçar suport i condol a la família. També va intervenir per part d’ERC l’alcalde de Sant Sadurní i conseller comarcal, Josep Maria Ribas, que va recordar que des del 2015 compartien consistori a la Capital del Cava. I en va destacar la figura de persona de conviccions fermes.

També va traslladar el condol i la solidaritat a la família i amics el conseller de Junts per Catalunya, Jordi Torner.
Finalment el president del Consell Comarcal, Xavier Lluch, visiblement emocionat, va demanar un minut de silenci i per acabar el ple un aplaudiment que tots els consellers van seguir des de les seves pantalles.

Efemèrides

16 d’Abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: