Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal acull l’exposició ‘Carner, els Jocs Florals i el Casal’

El Casal de Vilafranca va inaugurar en streamig a través del del seu canal de Youtube l’ exposició que mostra els lligams de l’entitat amb Josep Carner.

Lligams a inicis del segle XX, quan el Casal cercava la seva identitat cultural amb iniciatives com els Jocs Florals del Penedès, els quals s’apropaven a figures cabdals de la literatura catalana com ho era Carner.

L’historiador Joan Solé Bordes explicava que els anys 1918 i 1919 Carner va participar i guanyar els primers Jocs Florals del Penedès organitzats pel Casal.

La inauguració comptava amb la participació de l’actor Agustí Sanllehí, que llegia el poema L’Arríbola amb el que Carner va guanyar els Jocs Florals del Penedès el 1919.

I el coordinador de l’any Carner, Jaume Coll, donava detalls de la importància de l’autor i dels poemes vilafranquins.

Aquesta exposició estava programada per estar penjada al Vestíbul del Teatre Casal i oberta al públic fins al 3 de gener, però deguda a la situació actual i les noves mesures de restricció al territori de Catalunya, queda oberta la possibilitat d’ampliació del termini per tal que tothom la pugui anar a veure.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: