Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dues candidatures opten a dirigir Junts per Catalunya a la Vegueria Penedès

A nivell Vegueria s’han presentat dues candidatures diferents, mentre que a nivell de comarca únicament hi ha la candidatura oficial.

El passat 30 d’octubre finalitzava el termini per presentar candidatures a les executives de Vegueria i comarcals de Junts per Catalunya. Finalment s’han presentat dues llistes que opten a dirigir la formació a nivell de vegueria.

Precisament fa uns dies la candidatura alternativa a l’oficial va fer una roda de premsa telemàtica per presentar-se. Amb Mireia Juanola que va actuar com a portaveu, van explicar que aglutinaven gent diversa de les comarques de la Vegueria Penedès que volen oferir una manera diferent d’encarar l’activitat política al territori.

D’altra banda, fa uns dies també es va donar a conèixer a través d’un comunicat la candidatura oficial que liderada per Robert Monzonis opta a lidera Junts per Catalunya a la Vegueria Penedès. Una candidatura on se sumaria la que a nivell de comarca de l’Alt Penedès encapçala Ester Vallès. En aquest cas hi ha una única candidatura presentada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: