Dimarts, 19 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centre Vila sortejarà aquest Nadal targetes regal per valor de 5.000€ als seus clients

L’Associació de comerciants Centre Vila impulsa enguany aquesta campanya per potenciar la compra en el comerç de proximitat.

Aquest divendres se celebra el Black Friday, una jornada que serveix ja per encetar també la campanya de Nadal d’aquest 2020. Un any que està sent complicat, però que des de Centre Vila esperen que es pugui recuperar una mica aquestes properes setmanes si finalment es confirma que de cara al desembre ja s’obrirà el confinament municipal dels caps de setmana. De moment, aquest diumenge els comerços podran obrir aprofitant precisament la celebració del black friday, però segurament es notarà que el públic de la comarca no podrà acostar-se a Vilafranca.

La dinamitzadora de Centre Vila, Yolanda Lezcano explica que de cara al Black Friday obsequiaran als compradors amb un sabons naturals que ha elaborat la Fundació l’Espiga.

Un dels canvis més destacats d’aquesta campanya de Nadal per a Centre Vila és que no hi haurà pista de gel. L’actual situació sanitària ho fa inviable.

Des de l’Associació però han volgut encetar aquest any una campanya per engrescar la compra al comerç de proximitat.

Lezcano explica que totes les persones que comprin entre l’1 de desembre i el 6 de gener al comerç de proximitat de la vila i utilitzin la targeta Vilafranca Comerç entraran en el sorteig de 25 targetes de compra carregades amb 200€ cada una. En total 5.000€ que se sortejaran entre els clients de Centre Vila.

Per els associats tenen també un obsequi de gel hidroalcohòlic i 3 mascaretes amb motius nadalencs per tal que puguin anar més ambientats aquestes festes. També han fet una compra de gel i mascaretes FFP2 que els socis de Centre Vila podran adquirir en aquest cas a preus més assequibles.

D’altra banda, ja s’estan instal·lant a Vilafranca els llums de Nadal, que aquest any com comenta Lezcano, van a càrrec exclusivament de l’Ajuntament. L’Associació Centre Vila feia temps que volia deixar de fer-se càrrec dels llums nadalencs.

Finalment expliquen des de Centre Vila que també han signat un conveni amb l’empresa Autocam, que a canvi d’exposar dos vehicles durant les festes de Nadal als carrers, ofereix 1.000 € que se sortejaran amb targetes de compra de Centre Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: