Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bona acollida del mercat d’artesans i brocaters, tot i el confinament perimetral de municipis

Les perspectives de cara a les festes de Nadal són incertes. Una vegada més, caldrà estar atents a com evoluciona la situació sanitària.

Aquest diumenge, com tots els segons diumenges de mes, la Rambla de Sant Francesc acollia el mercat d’artesans, pintors i brocanters. En aquesta ocasió, l’accés al mercat era limitat amb el recinte perimetrat i gel hidroalcohòlic a l’entrada. Comptava una trentena de parades de tot tipus: des d’alimentació, ceràmica, perfumeria i cosmètica fins a articles de fusta, de pell, joieria, roba i molts altres elements decoratius. A banda dels artesans, a la cita també s’hi aplegaven els brocanters i parades de dibuix i pintura d’artistes penedesencs. Aquest diumenge, amb la normativa del confinament perimetral de municipis, només hi podien assistir els residents a Vilafranca. Malgrat les limitacions, l’acollida havia estat bona.

L’Anna Subirats, responsable del col·lectiu d’artesans, pintors i brocanters, recalcava que els paradistes són responsables i respecten en tot moment les mesures adoptades per evitar la propagació de la covid19.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: