Dijous, 30 de Juny de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bon balanç de la primera Setmana del Vi Català amb la mirada posada en el futur del sector

Aquest divendres acabava tota l’activitat telemàtica de la Setmana del Vi Català que s’ha estat conduint i presentant des del Palau Robert de Barcelona

En el darrer dia d’activitat telemàtica de la Setmana del Vi Català, des de Penedès TV hem tornat a ser presents al Palau Robert de Barcelona per fer balanç d’aquest esdeveniment i ho hem fet amb el director general de l’Incavi, Salvador Puig i també a través del programa NEX de la Xarxa de Comunicació Local. Puig explicava que estan molt contents de l’experiència, que ha estat tot un repte amb la situació de pandèmia actual i a la vegada un gran aprenentatge.

Des de l’Incavi tenen la mirada posada al futur i ho fan a través del projecte Vins Vinents 2020-2030 que van presentar fa gairebé un any i que ha continuat treballant-se malgrat la Covid-19. Tal i com explica Salvador Puig, hi ha un Comitè científic que treballa per recollir les impressions i les mancances del sector. El tema de la Setmana del Vi Català de tot aquest divendres, precisament, és el dels Vins Vinents i com el sector vitivinícola afronta el futur.

Aquest cap de setmana havia de tenir lloc el Most Festival i formar part d’aquesta Setmana del Vi Català. Això no podrà ser però sí que es podran veure diferents films a través de la plataforma Filmin. També hi haurà descomptes i promocions en relació a diferents cellers i activitats culturals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: