Divendres, 16 d'Abril de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Baixen de forma considerable els ingressats per Covid als hospitals de l’Alt Penedès i Garraf

Aquest dijous el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf ha fet públic el segon informe setmanal de seguiment de la pandèmia.

La dada més positiva és que en comparació amb el darrer informe del dilluns s’ha reduït de forma significativa el nombre de persones ingressades als hospitals de les dues comarques. Per exemple a Vilafranca s’ha passat de 26 persones ingressades per malalties respiratòries o símptomes de Covid-19 a 14 persones, amb una reducció de 12 casos en quatre dies. Al Garraf s’ha passat de 52 ingressats a 32. D’altra banda la part negativa és que en aquest període s’ha hagut de lamentar una mort a l’hospital de Vilafranca. Ja són un total de 38 morts a l’hospital de Vilafranca des de l’inici de la crisi sanitària. En relació a les altes hospitalàries, és a dir, persones que han superat la malaltia i han sortit dels hospitals, s’incrementen també en el conjunt de les dues comarques passant de les 701 altes del dilluns a les 739 d’aquest dijous, que és la suma total des de que es va iniciar la pandèmia.

Efemèrides

16 d’Abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: