Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arrenca la Setmana del Vi Català amb una setantena d’activitats virtuals fins diumenge

El principal objectiu d’aquest esdeveniment és el de sumar forces en un moment tan complicat per a tothom.

La primera Setmana del Vi Català ha començat avui però no ho ha fet de manera presencial com s’havia previst en un inici, sinó que ho ha hagut fer amb el seu contingut totalment telemàtic. El principal objectiu d’aquest esdeveniment, tal i com explica el Director General de l’INCAVI, Salvador Puig, és el de sumar forces en un moment tan complicat per a tothom, però també per als actors que juguen un paper important dins el sector de la vinya i el vi.

Enguany la Mostra de Vins i Caves, com molts altres esdeveniments, s’ha hagut de cancel·lar a causa de la complicada situació sanitària però segons comenta Puig, la Setmana del Vi Català no ha volgut ser un substitut de la mostra sinó que en realitat volia ser un complement que ja es portava temps treballant. La idea era combinar actes presencials i virtuals, però la pandèmia ha obligat a que el 100% del contingut s’hagi de seguir pel Canal Youtube. Un Canal que durant una setmana es convertirà en la televisió de la Setmana del Vi.

Els presentadors de la televisió de la Setmana del Vi Català estaran aquests dies al Palau Robert de Barcelona i, des d’allà, connectaran amb tots els participants a través d’internet. Aquest canal està conduït per David Jobé i Judit Cortina, d’Enoturista.cat.

Penedès TV col·labora també durant tota la setmana amb connexions a través de la Xarxa de Comunicació Local i amb reportatges de diferents àmbits del sector de la vinya i el vi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: