Dimecres, 21 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha acollit la projecció de la pel·lícula ‘La mort de Guillem’

La pel·lícula es va poder veure aquest dimarts al vespre a la Sala Zazie amb l’aforament permès complet.

La pel·lícula ‘La mort de Guillem’ és l’acció principal de la iniciativa #LaLluitaContinua, una campanya d’impacte social i polític que pren com a punt de partida la figura de Guillem Agulló Salvador; i que ha estat finançada gràcies a una multitudinària acció de micromecenatge.

Una de les entitats mecenes és la Federació Llull, formada per Òmnium Cultural, Acció Cultural del País Valencià i l’Obra Cultural Balear. La Federació està portant la pel·lícula a diverses poblacions catalanes, valencianes i de les illes balears amb sessions que compten amb part de l’equip per oferir un espai de debat posterior a la projecció.

A Vilafranca, la pel·lícula es va poder veure aquest dimarts al vespre a la Sala Zazie amb l’aforament permès complet. La sessió va comptar amb la presència d’un dels productors del film, Oriol Cortacans.

La gira està funcionant molt bé, segons els organitzadors, i la pel·lícula està generant consciència i debat per allà on passa.

A Vilafranca, l’acte comptava amb la col·laboració de la plataforma Tot República i El Casal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: