Dissabte, 8 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilafranca acollirà un any més ‘The Big Draw Festival’ dissabte 17 d’octubre

Vilafranca acollirà un any més ‘The Big Draw Festival’ dissabte 17 d’octubre

Aquesta iniciativa arriba a Vilafranca per cinquè any consecutiu, i compta amb la participació de diferents col·lectius vinculats al dibuix i la il·lustració.

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament portarà per cinquè any consecutiu a Vilafranca l’esdeveniment internacional ‘The Big Draw Festival’, el Festival del Dibuix, amb la participació i complicitat de diferents col·lectius que tenen com a eina de treball i d’expressió artística, el dibuix i la il·lustració. Enguany serà dissabte 17 d’octubre, de 2/4 de 6 de la tarda a les 8 del vespre amb un seguit de tallers de dibuix ubicats en diferents emplaçament del centre de la vila.

El lema del Big Draw d’aquest 2020 és ‘Un clima diferent’ i tots els tallers s’han pensat per aprofundir i afavorir la idea de saber gestionar els recursos naturals i tenir cura del planeta on habitem.

La participació en els sis tallers serà gratuïta i oberta a tothom, sense límits d’edat i no requereix inscripció prèvia. Enguany, es vetllarà especialment l’aforament, la higiene de tots els materials que s’utilitzin així com que es mantingui la distància de seguretat. Els col·lectius participants són l’Escola Municipal d’Art Arsenal, el Col·lectiu d’il·lustradors Gargot, el Zig-Zag Centre d’Expressió Artística i el Batxillerat artístic de l’Institut Milà i Fontanals.

La propera setmana es faran públics els espais on es faran els tallers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: