Divendres, 1 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Suport d’ERC a la concentració demanant un futur per els treballadors del Penedès

Aquest dissabte es fa una concentració als Monjos per donar suport als treballadors de les empreses que estan amenaçant de tancar al Penedès, i ERC reclama una aposta per la reindustrialització.

La diputada penedesenca d’ERC al Parlament de Catalunya, Lluïsa Llop, ha volgut deixar clar el suport total dels republicans a la concentració que es fa aquest dissabte a Santa Margarida i els Monjos convocada per CCOO i UGT demanant un futur digne per els treballadors que s’estan veient afectats per tancaments o regulacions de diferents empreses a la comarca. Llop remarca que cal repensar el Penedès, tant el vitivinícola com l’industrial, per garantir la continuïtat de l’activitat econòmica al territori.

En les darreres setmanes, des d’ERC han fet diverses accions per tal de fer explicit el seu suport als treballadors en situacions de conflicte laboral i demanant a les administracions una major implicació per oferir sortides dignes als treballadors i mirar de mantenir l’activitat empresarial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: