Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’inicien obres d’integració paisatgística al pont sobre el riu Anoia a la carretera de Gelida

S’inicien obres d’integració paisatgística al pont sobre el riu Anoia a la carretera de Gelida

A càrrec de la Diputació, són obres d’eixamplament del pont han comportat la construcció d’un desviament provisional paral·lel a l’obra per la plana del riu i molt a prop de la font del Claro.

Les principals actuacions, que tenen un pressupost de 47.600 euros i un termini d’execució d’un mes, comprenen la realització d’una estesada i retirada de rizomes de la canya i la plantació d’arbres grans de ribera i forestals així com d’arbustos forestals i aromàtiques. Així mateix, les obres inclouen la construcció d’una rampa d’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda a la font del Claro així com la construcció d’esglaons amb travesses ferroviàries per a l’accés a la font des del pont i des de l’aparcament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: