Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’inicia el programa Parlem-ne a Gelida, amb la participació de 17 alumnes

S’inicia el programa Parlem-ne a Gelida, amb la participació de 17 alumnes

Parlem-ne és un projecte de l’Ajuntament de Gelida que promou l’aprenentatge de la llengua catalana en persones amb dificultats d’aprenentatge per facilitar la seva integració.

L’Ajuntament de Gelida va signar un conveni amb l’àrea de Benestar Social, Igualtat i Ciutadania del Consell Comarcal de l’Alt Penedès a principis d’any per tal de poder donar resposta a una necessitat creixent d’impartir coneixements en llengua catalana a persones amb dificultats d’aprenentatge que no poden accedir a l’oferta normalitzada que s’ofereixen des del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Els objectius són, per una banda, fer classes d’alfabetització en català a dones i homes que arriben a Catalunya o que hi viuen i necessiten una atenció especial per poder aprendre i utilitzar la llengua catalana. Per altra banda, aquest programa vol promoure i potenciar l’autonomia d’aquests
col·lectius per tal que es puguin desenvolupar amb una certa normalitat i
facilitar-los la integració de forma gradual a la vida social catalana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: