Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’endarrereix la data de tancament de la planta de Robert Bosch a Castellet

La plantilla de Robert Bosch proposa que el procés s’allargui fins el 31 de desembre del 2021

La plantilla de Robert Bosch i la direcció de l’empresa han arribat a un acord per endarrerir la data de tancament de la planta situada a Castellet i la Gornal. Una data que en un inici estava prevista per al 30 de juny del 2021 i que la multinacional està disposada a allargar fins el 30 de setembre. Tot i així, el Comitè d’Empresa de Robert Bosch ha manifestat que insistirà per a aconseguir que el tancament no es faci fins el 31 de desembre. L’objectiu principal d’aquest endarreriment és facilitar la reindustrialització amb un hipotètic inversor extern. El període oficial de negociació de l’ERO finalitzava ahir però les dues parts han consensuat prorrogar les gestions i aquestes reunions continuaran fins la propera setmana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: