Diumenge, 5 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Se suspenen les activitats de l’AVV del Molí d’en Rovira per les mesures contra la Covid

La suspensió és de caràcter temporal i per un temps indeterminat

L’Associació de Veïns i Veïnes del Molí d’En Rovira ha emès un comunicat en el que expressen que en compliment de la resolució publicada a data d’avui per la Generalitat de Catalunya, suspenen de manera immediata totes les activitats que es porten a terme i que impliquen presencialitat, tal i com marca el text de la normativa. La suspensió és de caràcter temporal i per un temps indeterminat. De seguida que les autoritats sanitàries permetin reprendre les activitats, reiniciaran la programació habitual al local. Per a qualsevol consulta podeu posar-vos en contacte a través del correu electrònic

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: