Dijous, 26 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Sas absolució’ obre una campanya de micromecenatge per fer front a les despeses del judici

El judici està fixat per el 17 de novembre a l’Audiència Provincial de Barcelona.

Aquest dijous passat al vespre, a la plaça de la Vila de Vilafranca, el grup de suport a Adrian Sas ha explicat les darreres accions que han engegat a un mes de l’inici del judici en que aquest jove vilafranquí s’enfronta a 7 anys de presó acusat de desordres, atemptat a l’autoritat i lesions arran de les protestes que van tenir lloc durant el primer aniversari de l’1 d’octubre. El judici està fixat per el 17 de novembre a l’Audiència Provincial de Barcelona.

Sas ha explicat que fa temps que té el compte corrent embargat i per aquest motiu des del grup de suport han engegat una campanya de micromecenatge per mirar de recollir fons que ajudin a cobrir les despeses del judici. Com explicava en Carles, un dels membres del grup de suport, ho fan a través de la web www.goteo.org on tothom qui vulgui pot fer les seves donacions. Els diners recollits es destinaran a fer front a les despeses del judici.

Adrian Sas, per la seva banda, va agrair els suports que ha estat rebent fins ara i recordava que la situació que està vivint afecta tot el seu entorn. Feia una crida malgrat tot a continuar mobilitzats davant la repressió de l’estat i la Generalitat.

Les persones que es van concentrar a la plaça de la vila van mostrar una pancarta de suport a Sas, i on es recordava que fa front a la petició de 7 anys de presó per protestar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: