Dijous, 30 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní tanca el Casal de la Gent Gran, el Casal d’Entitats, i els equipaments de Joventut

Durant els propers 15 dies només es mantindran algunes activitats socioeducatives i serveis bàsics., responen a les noves limitacions que ha fet públiques la Generalitat.

Després que aquest dimarts el departament de Salut de la Generalitat hagi publicat noves mesures per contenir la propagació de la COVID-19 i seguint les instruccions fixades al PROCICAT, l’Ajuntament de Sant Sadurní informa que, des d’aquest dimarts se suspèn l’activitat ordinària a diversos equipaments municipals i només es prestaran alguns serveis essencials, amb cita prèvia, i activitats socioeducatives. El personal responsable d’aquestes instal·lacions seguirà oferint atenció ciutadana, però preferentment per via telefònica i telemàtica.

Així, durant els propers 15 dies, el Casal municipal de la Gent Gran només prestarà servei de podologia i perruqueria, amb cita prèvia. Les instal·lacions de l’Índex i de Can Mas de la Riera romandran tancades per a la realització d’activitats. I en el cas del Casal d’Entitats 1 d’octubre i el Centre Vilarnau, només es mantindran algunes activitats infantils i educatives.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: