Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Renfe lamenta el retard de les obres d’Adif

Anuncia, mentre no acabin les obres, una reducció de l’oferta que afecta també la R4.

Segons un comunicat de Renfe, des de l’inici del servei, la demora d’Adif en entregar els treballs que està executant a Sants relacionats amb el 4+4 redueix de forma significativa la capacitat operativa en aquesta estació. El retard d’Adif en l’execució d’aquestes tasques comportarà afectacions generalitzades a totes les línies de Rodalies. Al no finalitzar les obres com estaven previstes en sentit sud tots els trens Regionals i l’R2 sud han de passar per la via 7. Una via per on ja passen habitualment els trens de les línies R1, R3, R4 i R12.
Per intentar no generar un col·lapse encara més gran a Sants, es reduirà oferta a les línies R2 nord, R2 sud, R1 i R4. Encara que es faci aquesta modificació els retards seran generalitzats a totes les línies.
Els treballs que Adif no ha finalitzat encara són els que han provocat afectacions aquest divendres, dissabte i diumenge.
Renfe demana disculpes i pot assegurar que està fent tots els esforços per al menys garantir la mobilitat dels viatgers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: