Dilluns, 24 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Raimon Gusi relleva Esther Güell al capdavant de la territorial vilafranquina de l’ANC

Des de la territorial de Vilafranca s’informa en un comunicat que, tal com estipulen els estatus de l’ANC, enguany tocava renovar la Junta del Secretariat local de l’Assemblea de base de Vilafranca.

Un cop realitzades les eleccions, la nova junta queda amb Raimon Gusi de coordinador, Lídia Hill de secretària i Sílvia Sabaté de tresorera. Els acompanyen com a vocals Marc Barqué, Joan Guilera, Àlvar Mascaró, Òscar Sanahuja i Roger Vives. Per la seva banda, l’Esther Güell deixa el càrrec de coordinadora després de 4 anys, límit establert per l’entitat, malgrat seguirà plenament vinculada a l’Assemblea i al Penedès com a representant territorial al Secretariat Nacional sorgit de les passades eleccions nacionals.

ANC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: