Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Oficina de Consum del CCCAP ha atès prop de 100 persones afectades pel tancament de Dentix

La cadena de serveis odontològics Dentix ha sol·licitat el concurs voluntari de creditors després de mesos arrossegant problemes de finançament.

Per això, molts clients de la clínica Dentix de Vilafranca s’han trobat que no estan rebent el servei contractat, malgrat haver-lo pagat per avançat.

Aquesta situació ha provocat que, des de principis d’octubre, quan es va fer pública la notícia, moltes persones de la comarca de l’Alt Penedès s’hagin adreçat a l’Oficina Comarcal de Consum per rebre assessorament. En concret, a dia d’avui s’han atès a 94 persones i la xifra continua augmentant. Des de l’Oficina de Consum del Consell Comarcal es recorda a totes les persones afectades que és important que recopilin el màxim de documentació possible i que presentin la seva reclamació de manera escrita i formal a Dentix.

Un cop presentada la reclamació a Dentix, les persones que hagin pagat per avançat i en efectiu la totalitat dels serveis hauran de recórrer a la via judicial per intentar recuperar els diners en el procediment concursal. Les persones que hagin subscrit un préstec vinculat han de presentar la reclamació, a més, davant l’entitat financera. En cas de no rebre resposta de l’entitat financera, o si la resposta no és satisfactòria, poden presentar la reclamació a l’Oficina Comarcal de Consum per intentar resoldre el conflicte a través de la mediació de Consum.

Es pot contactar amb l’Oficina a o es pot fer la consulta telefònica trucant al telèfon 93 890 00 00 ext. 114.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: