Dijous, 25 de Febrer de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hivernacle recupera els concerts pendents del festival aquest cap de setmana a Vilafranca

L’edició d’enguany compta amb un dels concerts més esperats de la temporada. Es tracta de la presentació dels nous treballs de Pau Vallvé i Intana, que es farà aquest divendres a dos quarts de nou del vespre a l’Auditori de Vilafranca i que ja ha penjat el cartell d’entrades exhaurides.

L’Hivernacle també inclou dues propostes més que s’han programat amb la idea d’apropar la música del festival a nous públics, emmarcades dins l'”Hivernaclealavila” i que es faran al Claustre dels Trinitaris. Dissabte a les 7 del vespre hi actuarà Steven Munar & The Miracle Band que avançarà temes del nou disc “The Fish & The Net”, amb un dels directes més sorprenents d’aquí a casa nostra. I diumenge, com a colofó final a la 1 del migdia, hi haurà Anna Andreu, que debuta amb el disc “Els Mals Costums”, després de la seva aventura amb el grup Cálido Home.
Les reserves estan obertes per aquelles persones que no tinguin abonament al mail pels concerts de dissabte i diumenge amb entrada lliure.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: