Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les petites obres i reformes a cases particulars han augmentat amb la pandèmia del coronavirus

Les demandes estrella són reformes de cuines, lavabos i patis exteriors

La Covid-19 ha comportat molts canvis a la nostra vida, entre ells, reduir la nostra vida social i els viatges que fèiem habitualment a l’estiu. Aquests diners i temps que dedicàvem a sortir i a viatjar, molta gent l’ha fet servir per a reformar casa seva. A l’empresa constructora i de petites reformes Tizón Obres i Serveis S.L. han notat un augment de feina des que va començar el confinament i després dels 15 dies que van haver d’aturar l’activitat. Segons explica el seu gerent, Joan Tizón, habitualment la feina forta és durant els mesos d’estiu però enguany, amb tanta feina, a finals d’octubre encara tenen molta demanda. Tal i com explica Tizón, el sector de les reformes i la construcció és dels que millor parats ha sortit d’aquesta crisi. Les demandes que més tenen són reformes de cuines, lavabos i patis exteriors.

L’empresa Fenster, especialitzada en instal·lació de finestres, també ha notat un canvi en les demandes de la seva clientela. Ara la tendència són finestrals grans que donin sensació d’obertura i llibertat. Ho explicava el gerent de Fenster, Francesc Córdoba.
A Fenster reconeixen que han notat un augment de demanda d’informació i pressupostos però no totes aquestes sol·licituds s’han traduït en vendes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: