Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Les parades del mercat de la zona de Jaume I es reubicaran a la rambla Nostra Senyora

Les parades del mercat de la zona de Jaume I es reubicaran a la rambla Nostra Senyora

Amb el nou canvi, hi haurà parades a tota la rambla Nostra Senyora, creant així un circuit continu des de la rambla Sant Francesc, fet que permet un major control de les mesures de seguretat.

Aquest dissabte, totes les parades de les zones de Jaume I, plaça de l’Oli i part de la Vall del Castell estaran ubicades a la rambla Nostra Senyora, entre la plaça de Llorenç i Barba i la cruïlla amb l’avinguda de Barcelona.

Els motius són, segons l’Ajuntament de Vilafranca, bàsicament sanitaris però també tenen a veure amb l’inici de les obres de reurbanització de la plaça de l’Oli, que no permeten garantir la continuïtat comercial al mercat.

Amb el nou canvi, hi haurà parades a tota la rambla Nostra Senyora, creant així un circuit continu des de la rambla Sant Francesc, fet que permet un major control de les mesures de seguretat.

La disposició del mercat serà la següent: a la plaça de la Vila hi haurà les parades d’alimentació; la plaça Sant Joan estarà destinada a les parades de productors de la terra, xarcuteria, pesca salada i olives; al carrer de la Cort hi haurà alimentació i floristeries; a la plaça Constitució, productors de la terra i altres productes alimentaris; a la rambla de Sant Francesc hi trobarem parades habituals de tots els sectors comercials; a la font dels Alls hi haurà, com és habitual, l’aviram; al lateral de la rambla de Sant Francesc, davant escola Sant Josep, es podran trobar parades grans de fruita i verdura que normalment estan ubicades a la plaça de la Vila i Sant Joan; finalment, a la rambla Nostra Senyora hi trobarem les parades no alimentàries ubicades habitualment al carrer de la Cort, la plaça de la Constitució, la Vall del Castell, la plaça de l’Oli i la plaça Jaume I.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: