Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament impulsa a Vilafranca de la plataforma de comerç electrònic aprop.online

La idea és potenciar el comerç electrònic entre botigues i establiments amb seu a Vilafranca, a través d’una plataforma de venda unificada.

Tot i que encara no està operativa per poder fer comandes, ja es pot veure a la pàgina web de ‘aprop.online’ el nom de Vilafranca del Penedès, que serà el nou municipi que se sumarà als 12 municipis catalans que ja ofereixen els seus productes a través d’aquesta plataforma.
Dilluns al migdia l’alcalde Pere Regull i el regidor de Promoció Econòmica i Comerç Joan Manel Montfort presentaven aquesta iniciativa que està previst sigui ja operativa en un parell de setmanes. Des de l’Ajuntament, que ha promogut la idea en col·laboració amb les associacions de comerciants de Vilafranca, es valora positivament la resposta obtinguda, ja que en pocs dies s’hi han adherit una cinquantena d’establiments. Joan Manel Montfort.
De la seva banda, l’alcalde Pere Regull remarcava que és important vista l’experiència dels mesos més durs del confinament, que el comerç vilafranquí aprofiti l’oportunitat per potenciar la seva presència a internet. Destacava també el fet que es tracta de donar suport als negocis que tenen seu física a Vilafranca per tal que puguin ampliar el seu negoci venent a través d’aquesta plataforma.
Montfort explicava també que l’Ajuntament ha donat suport a aquests primers cinquanta comerços que s’hi han apuntat, fent-se càrrec del cost que te pujar els productes a la plataforma. La intenció és que a finals d’aquest mes d’octubre o primers de novembre la plataforma ja sigui plenament operativa, i que poc a poc s’hi vagin sumant més comerços i empreses de Vilafranca per oferir els seus productes i complementar la seva oferta presencial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: