Dimecres, 22 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Torrelavit aprova les bases per a la licitació de les obres del pavelló

L’Ajuntament de Torrelavit aprova les bases per a la licitació de les obres del pavelló

Les obres tenen un pressupost de 400.000 euros i permetran ampliar i millorar la capacitat i els serveis de l’edifici actual.

L’Ajuntament de Torrelavit va aprovar al ple de dilluns 28 de setembre les bases per a la licitació de les obres del pavelló poliesportiu municipal. El projecte té un pressupost de 401.518 eurosi ha entrat dins la convocatòria del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) de la Generalitat.

El projecte preveu l’ampliació i millora de la capacitat del pavelló amb l’adequació de dues sales de 40 i 37 metres quadrats, la modernització dels vestidors i la pista esportiva, la resolució dels problemes de la coberta (que suposa un increment del 33% del cost), i el reforç dels fonaments de l’edificiper garantir que es pugui construir una planta superior en el futur. Aquest últim punt es va afegir al projecte inicial a petició del grup municipal de JxT, a l’oposició.

Tant l’alcalde, Manuel Raventós, com la regidora d’Esports, Aida Alcaide, asseguren que aquest projecte suposarà una millora de l’oferta esportiva municipal, ja que l’adequació de dues sales permetrà donar sortida a la demanda d’activitats que ara s’han de feral Casal de Cultura per falta d’espai, i ampliar l’oferta actual de l’escola esportiva.

La voluntat del govern municipal és començar les obres el més aviat possible per tenir l’edifici a punt abans de la temporada que ve. Segons les previsions fetes, les obres duraran aproximadament sis mesos a partir de l’inici.

Les bases de la licitació de les obres del pavelló es van aprovar amb el vot de qualitat de l’alcalde, ja que el regidor d’Hisenda, Sergi Urbano, no va assistir al ple per motius de salut, i els quatre regidors de JxT hi van votar en contra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: