Divendres, 3 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’activitat dels esplais torna a Vilafranca seguint les mesures sanitàries

Algunes de les activitats habituals han hagut de ser modificades a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Els esplais de Vilafranca ja tornen a estar en actiu els caps de setmana de tardor. Un d’aquests esplais és el MIV que dissabte passat a la tarda tenia preparades diverses activitats a la vila. El MIV, tal i com explica un dels seus monitors Pau Carbonell, s’ha adaptat als protocols que marquen la Generalitat i manté un seguit de mesures de seguretat per a garantir bon funcionament.

L’Elena Turner, també monitora del MIV, explicava el seguit d’activitats que han de venir els propers dies. Activitats com debats, formacions o sortides de cap de setmana.

Algunes de les activitats habituals han hagut de ser modificades a causa de la pandèmia de la Covid-19. És el cas de la celebració del Dia dels Drets dels Infants que normalment es feia conjuntament amb altres esplais de la Vegueria i enguany, degut a les circumstàncies, ho faran sols.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: