Dilluns, 15 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La tercera edició del festival ‘Escena Penedès’ torna al Casal del 9 al 12 d’octubre

La tercera edició del festival ‘Escena Penedès’ torna al Casal del 9 al 12 d’octubre

El Festival que marida grups amateurs de teatre amb el món del vi i del cava del Penedès, ha topat enguany amb la COVID-19 i amb el míldiu.

Malgrat tot, el Casal de Vilafranca i la Coordinadora de Grups Amateurs de Teatre de l’Alt Penedès, GATAP, aposten per seguir impulsant el festival. Quatre dies, quatre grups de teatre, una master class, i diversos cellers i bodegues del Penedès es trobaran i conviuran al Teatre Casal.

Divendres 9 d’octubre, a les 9 del vespre, La Torre de Les Gunyoles representarà ‘Allò que tal vegada s’esdevingué’ de Joan Oliver. Dissabte 10 també a les 9, Criatures d’Ordal presentarà ‘La revolució de les gallines’, creació pròpia del grup. Diumenge 11 d’octubre, a les 7 de la tarda, Pirandó 84 d’Avinyó Nou presentarà l’adaptació de l’obra ‘Políticament incorrecte’ de Ray Cooney. Finalment el dilluns 12 d’octubre a les 7 de la tarda, TAT-Taller d’Assaig Teatre oferirà ‘Nina’, adaptació de ‘LA GAVINA’ d’Anton Txèkhov.

D’altra banda, el dissabte 10 d’octubre, de 10 del matí a 2 del migdia hi haurà una Master class a càrrec de l’actriu Carme Sansa. Just quan el públic entri a la sala se li donarà una copa de vi i/o cava gentilesa de la bodega o celler col·laborador, i immediatament haurà d’anar a seure. Les butaques estaran degudament distanciades i el públic haurà de portar mascareta. Just abans de començar l’obra, hi haurà una conversa/maridatge amb el director o directora de l’obra de teatre. La conversa donarà pistes d’allò que el públic estarà a punt de veure, tot relacionant-ho amb el vi o cava que aquest estarà degustant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: