Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Sala dels Trinitaris acull una exposició de temàtica post-sentència al voltant de la sabata

Fa 25 anys que l’autor, Xavier G-Solís, treballa amb el concepte del calçat

Divendres al vespre la Sala dels Trinitaris va inaugurar l’exposició ‘ESTATAMBESTAT/ESTATCONTRAESTAT’ de Xavier G-Solís. Filòsof, escultor, fotògraf, artista gràfic i audiovisual, Xavier G-Solís vertebra la seva obra i els missatges implícits que vol transmetre amb un objecte quotidià: el calçat. Fa 25 anys que G-Solís treballa amb aquest concepte.
Es tracta d’una obra escultòrica, gràfica, performàtica, fotogràfica i fílmica, que culmina en instal·lacions. ‘ESTATAMBESTAT/ESTATCONTRAESTAT’ és una instal·lació amb clares referències a la “postsentència” de l’1 d’octubre on es poden observar gravats realitzats amb piconadora a cel obert, sobre la terra crua.
La inauguració es va fer al Claustre dels Trinitaris i va comptar amb la presència del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Ricard Rafecas. L’exposició es pot visitar a la Sala dels Trinitaris fins al diumenge 8 de novembre en horari de dimecres a divendres de 5 de la tarda a 8 del vespre, els dissabtes de 6 a 8 del vespre; i els diumenges de 12 a 2 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: