Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Polifònica de Vilafranca reprèn els assaigs després de mig any

A finals del mes de setembre, la Polifònica de Vilafranca va reprendre la seva activitat, interrompuda des del mes de març a causa de la pandèmia, amb l’excepció d’alguna cantada virtual en vídeo enregistrat durant el confinament.

Per adaptar-se a la situació sanitària, el cor s’ha subdividit en dos grups de 20 cantaires, amb un horari d’assaig de 50 minuts per cada grup.

Des de la Polifònica estan començant a preparar els seus propers concerts de Nadal, previstos per al dia 20 de desembre a l’església parroquial de Sitges, i el dia 26 de desembre a l’Auditori Municipal de Vilafranca. En funció de com evolucioni la situació sanitària es plantejaran acabar el concert amb el cor complet damunt de l’escenari. Pel que fa al repertori, hi haurà nadales com és tradicional, però encara l’acabaran de definir en funció dels interessos i inquietuds dels cantaires.

Tots plegats esperen poder tornar a fer concerts i a estar en contacte amb el públic el més aviat possible.

Si alguna persona està interessada a incorporar-se a la coral, especialment tenors i baixos, pot adreçar la seva sol·licitud al mail de l’entitat .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: