Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La plantilla de Robert Bosch Castellet convoca una concentració a Barcelona

Serà aquest divendres, de 10 del matí a 12 del migdia, a la plaça de Sant Jaume.

En el marc de la campanya de mobilitzacions contra l’ERO presentat per Robert Bosch per tancar la planta de Castellet, el comitè d’empresa ha convocat les treballadores i treballadors a una concentració a Barcelona en defensa dels llocs de treball i la continuïtat de l’activitat.

Serà aquest divendres, de 10 del matí a 12 del migdia, a la plaça de Sant Jaume de Barcelona. Està previst que una representació de la plantilla sigui rebuda al Palau de la Generalitat, on demanaran el suport de l’Administració per trobar una alternativa industrial a l’expedient.

CCOO d’Indústria dona suport a la mobilització i a les reivindicacions de la plantilla de Robert Bosch, que està en vaga des d’aquest dilluns i fins al dijous de la setmana que ve per «deixar ben clar el seu rebuig a l’expedient». CCOO demana a la multinacional «la retirada de l’expedient i que s’assegui a negociar una alternativa industrial que garanteixi la continuïtat de l’activitat i dels llocs de treball».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: