Dissabte, 4 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La FEGP considera desmesurades les mesures restrictives acordades pel govern de la Generalitat

Des de la Federació Empresarial del Gran Penedès han volgut fer diverses consideracions que han donat a conèixer en un comunicat.

Creuen que les mesures que es presenten són desmesurades, especialment pel que fa al tancament de bars i restaurants, però també les restriccions que es plantegen pel comerç, gimnasos, espais culturals i altres establiments.
Segons la patronal penedesenca ara per ara no els consta que hi hagi informació que avali que els focus de contagi es localitzen en aquests establiments. Segons explicacions de la mateixa Generalitat majoritàriament es produeixen en l’àmbit privat. En canvi, si que els consta que els empresaris han fet inversions importants per aplicar totes les mesures de prevenció perceptives. Per altra banda, si s’han d’aplicar noves restriccions, aquestes han d’anar necessàriament acompanyades d’un pla d’ajudes pels sectors afectats i indiquen que les que s’han presentat són clarament insuficients.
Des de la FEGP entenen i comparteixen que la situació sanitària requereix d’una reacció ràpida del Govern de la Generalitat, però creuen que les mesures que es proposen focalitzen l’acció sobre els centres de treball, espais on no sembla que es produeixi la principal problemàtica. Per tot això, insten la Generalitat de Catalunya a revisar i modificar la proposta de restriccions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: