Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Casa dels Avis de Sant Sadurní registra un nou positiu de COVID-19

La Casa dels Avis de Sant Sadurní registra un nou positiu de COVID-19

Aquesta setmana ha estat ingressat a un centre hospitalari una persona resident de la Casa dels Avis que ha donat positiu en el test per COVID-19.

Es tracta del primer cas després de setmanes sense registrar-ne cap a la residència municipal de gent gran de Sant Sadurní.
Aquests dies s’estan completant noves proves entre la resta de residents i el personal treballador, una pràctica que s’ha anat fent regularment des de l’inici de la pandèmia i el primer episodi de casos positius. A l’espera de rebre els resultats de tots els residents, amb data 29 d’octubre tots els tests entre els treballadors han estat negatius. L’Ajuntament de Sant Sadurní manté una comunicació estreta amb la direcció del centre per tal de fer un acurat seguiment sobre la situació de la residència i l’evolució de la crisi sanitària.
Atenent a la segona onada de la pandèmia i la necessitat de reduir l’activitat social, l’Ajuntament insisteix a tota la ciutadania a actuar amb la màxima responsabilitat i civisme, que s’evitin les situacions de risc sanitari i que es compleixi amb les mesures i restriccions establertes per les autoritats competents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: