Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La cadena de clíniques dentals DENTIX ha presentat aquesta setmana un concurs de creditors

L’Ajuntament de Vilafranca informa que la clínica de Vilafranca, de moment segueix oberta, però ja no està en disposició de prestar tots els serveis odontològics contractats a les persones usuàries.

Els usuaris que no estiguin rebent el seu tractament poden demanar la resolució del contracte i, si escau, del préstec associat per al pagament. Hi cap la possibilitat que els pacients siguin finalment reubicats per Dentix en alguna una altra clínica dental per seguir amb els seus tractaments sense cap cost afegit.
Els afectats que tinguin subscrit un contracte amb una financera vinculat al tractament a través de la pròpia clínica poden paralitzar el pagament de les quotes a les financeres pels seus tractaments no finalitzats i reclamar la devolució de la part ja abonada. Això es pot fer en el cas que el valor del tractament dental efectivament rebut fos menor a la suma de les quotes ja abonades, per la qual cosa és necessari presentar una reclamació davant l’entitat de crèdit.
Tanmateix, els afectats que hagin pagat els tractament en efectiu difícilment podran recuperar els diners avançats, ja que els consumidors són els últims a cobrar en un concurs de creditors.
És molt important que les persones afectades es dirigeixin a la clínica Dentix de Vilafranca al més aviat possible mentre romangui oberta per sol·licitar la documentació de la història clínica.
També per reclamar la factura de la part dels serveis efectivament prestats, la sol·licitud de cancel·lació del tractament dental i restitució dels imports dels serveis no prestats, i per emplenar el full oficial de reclamacions exposant que no es pot seguir amb el tractament en haver-se presentat concurs de creditors per part de Dentix.
Les persones afectades poden dirigir-se al Servei Municipal de Consum de l’Ajuntament, demanant cita prèvia al telèfon 938920358 o al correu electrònic per informar-se dels passos que cal seguir i tramitar, si escau, la reclamació a la financera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: