Divendres, 26 de Febrer de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 30a edició de la Roda de Teatre ha arrencat a Vilafranca amb ‘La deessa de les pells’

La Roda de Teatre compta en aquesta trentena edició amb 11 grups amateurs de la comarca, dos dels quals de nova creació.

La Roda de Teatre de l’Alt Penedès ha començat a girar aquest cap de setmana. Obria la programació l’obra de teatre ‘La deessa de les pells’, del grup de recent creació MaGreT. La funció tenia lloc dissabte al vespre al teatre municipal Cal Bolet de Vilafranca.

L’obra parla del masclisme dins el món del teatre, com explica l’actor i codirector de MaGreT Gregori Escalona.

La també actriu i codirectora de l’espectacle Marta Escudé explicava pocs minuts abans de la funció que tenien moltes ganes de tornar a trepitjar els escenaris. També comentava que el fet de ser dues persones a l’obra, els ha facilitat el tema dels assaigs en l’actual situació sanitària.

Per a grups de teatre com MaGreT és una molt bona notícia que la Roda de Teatre hagi tirat endavant malgrat les circumstàncies.

La roda havia de continuar diumenge amb el grup Pirandó 84 i l’obra ‘Políticament incorrecte’ a la societat La Torre de les Gunyoles. Però, finalment, aquest grup no va poder actuar i es va oferir el monòleg de Sandra Rossi ‘Sí, però no exactament’.

La Roda de Teatre compta en aquesta trentena edició amb 11 grups amateurs de la comarca, dos dels quals de nova creació. Si la Covid-19 ho permet, faran unes 26 representacions per setze municipis de l’Alt Penedès entre aquest segon trimestre de l’any i fins al març o abril del 2021.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: