Dilluns, 21 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ Associació de Veïns del Poble Nou tanca atenent les noves restriccions de la Generalitat

Es clausuren les activitats i es tanca el local social de l’associació de veïns i veïnes

L’Associació de Veïns i Veïnes ha comunicat que mantindran clausurades les activitats del seu local com a conseqüència de la resolució dictada per la Generalitat de Catalunya. Aquesta resolució marca que els equipaments cívics no podran realitzar activitats cíviques i comunitàries grupals que impliquin presencialitat, llevat que es facin per mitjans telemàtics. A més a més, les associacions de veïns han rebut una comunicació de l’Ajuntament de Vilafranca que confirma el tancament d’aquestes activitats. Per tant, la junta directiva del veïnat del Poble Nou ha decidit tancar el seu local social.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: