Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Cuyàs, nou president del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf

El nomenamet s”ha fet oficial aquesta setmana per part de la Generalitat.

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha signat una resolució de substitució i designació d’un vocal i de la residència del Consell Rector del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf. En primer lloc designant Jordi Cuyàs com a vocal del Consell Rector del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf en representació de la Generalitat de Catalunya, en substitució de Joan Puigdollers. En segón lloc designant Jordi Cuyàs com a president del Consell Rector del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf en representació de la Generalitat de Catalunya, en substitució de Joan Puigdollers, al qual se li agraeixen els serveis prestats. D’aquesta manera el Consorci que es va crear fruit de la fusió del de l’Alt Penedès i el del Garraf, té des d’ara un president vinculat al territori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: