Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ha arrencat la 5a edició del Postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles de la WineBS

Incorpora nous continguts per respondre a la nova realitat empresarial.

Divendres passat es va donar inici a la 5a edició del postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles que imparteixen conjuntament la Fundació de la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat de Vic (UV) i la Wine Business School de Vilafranca, amb la voluntat d’apropar els estudiants al sector del vi amb una metodologia de resolució de casos pràctics. Aquesta metodologia permet conèixer als alumnes totes les àrees de negoci de l’empresa: des de la gestió, fins al màrqueting, la comercialització i la producció de vi.

En l’obertura del nou curs, la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca, Xell Montserrat, destacava la qualitat de la formació i qualificava l’aposta de repte.

En aquesta edició del postgrau, s’ha renovat la participació d’experts en la indústria i la comercialització del món del vi. Així, en el postgrau es reserva un espai important a la cadena de valor del producte vitivinícola. El programa està pensat per a emprenedors que vulguin conèixer i introduir-se en la indústria del vi; universitaris amb projecció per formar part d’equips directius dins del sector; i professionals que vulguin actualitzar els seus coneixements i accentuar les seves habilitats com a directius.

A més de l’anàlisi de tots els departaments i agents que actuen dins d’una empresa del sector del vi, el Postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles permet als estudiants aprofundir en el coneixement del seu producte, posant especial èmfasi en les necessitats de venda i comercialització i, sobretot, avaluant els nous escenaris que la crisi de la Covid-19 ens ha deixat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: