Dimarts, 24 de Novembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Finalment s’anul·la el concert previst per dissabte dins del cicle Cava Jazz de Guardiola

Finalment s’anul·la el concert previst per dissabte dins del cicle Cava Jazz de Guardiola

Les darreres restriccions que ha imposat la Generalitat arran de la situació provocada per el coronavirus han portat a la organització a anul·lar el concert previst per aquest dissabte.

Aquest dissabte, 17 d’octubre hi havia programat el XXII Cicle de Cava Jazz de Guardiola de Font-rubí, amb l’actuació del grup Apocadixie Cotton Pickers. Finalment, i donada la situació que estem vivint i les noves mesures del govern per fer front a la Covid-19, s’ha decidit anul·lar aquesta actuació.

El concert d’Apocadixie Cotton Pickers s’havia de celebrar inicialment el 21 de març, però a causa del coronavirus es va ajornar al mes d’octubre. Tot i els esforços de l’organització per intentar mantenir aquest acte, finalment no s’ha pogut dur a terme.

Des de l’organització esperen que la situació millori aviat i que puguem tirar endavant les dues properes actuacions del XXII Cicle de Cava Jazz, el 28 de novembre amb Mounique Makon & The Soul Titoo’s; i el 12 de desembre amb Jazzcare All Stars, Louis Amstrong Tribute.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: