Dissabte, 4 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Esquerra Republicana porta la creació de la delegació de la CCMA del Penedès al Parlament

La proposta per impulsar la delegació de la Corporació de Mitjans Audiovisuals de Catalunya al Penedès, presentada per Esquerra Republicana, pretén fer present la realitat penedesenca a la televisió i ràdio pública. Per a les diputades republicanes Lluïsa Llop i Rut Ribas la creació de la delegació de la CCMA al Penedès permetrà que l’actualitat i la realitat del territori sigui més present i més tinguda en compte.

Llop destacava que el Penedès, a nivell dels mitjans públics catalans, actualment està repartit en tres zones: Barcelona, Tarragona i Catalunya Central amb la conseqüència que el Penedès sempre és a la cua. Rut Ribas creu que la proposta representa una oportunitat per situar el Penedès al mateix nivell que altres territoris.

Les republicanes són conscients de la realitat econòmica i saben que no es podrà aspirar a una delegació molt extensa, però ‘és imprescindible que el Penedès existeixi comunicativament, tal com existeix socialment i territorialment”. Apuntaven que desplegar la delegació no ha de comportar una gran despesa sinó una optimització dels recursos. La delegació de la CCMA s’incorpora amb l’estratègia de desplegament que des del territori s’ha reivindicat des de que es va aprovar la vegueria del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: