Dilluns, 21 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Escena Penedès ha tornat a fer gaudir del teatre i el món del vi i el cava

Tot i topar aquest any amb la Covid-19 i amb el míldiu, el festival ha tirat endavant amb bona resposta del públic.

Escena Penedès, el festival que marida grups amateurs de teatre amb el món del vi i del cava del Penedès, ha celebrat aquest cap de setmana llarg la seva tercera edició. Tot i topar aquest any amb la Covid-19 i amb el míldiu, el festival ha tirat endavant amb bona resposta del públic.

Organitzat pel Casal de Vilafranca i la Coordinadora GATAP, Escena Penedès ha adaptat el seu format a les mesures sanitàries i ha ofert quatre dies de teatre i una master class de l’actriu Carme Sansa. Tot acompanyat de vins i caves del Penedès.

El gerent del Casal, Salvador Casals, explicava diumenge que ja havia estat tot un repte tirar endavant el festival.

Casals també destacava que, malgrat la situació que estem vivint, gaudir de la cultura segueix sent possible.

Les obres que s’han pogut veure a Escena Penedès han estat ‘Allò que tal vegada s’esdevingué’, de Joan Oliver, a càrrec de La Torre de Les Gunyoles; ‘La revolució de les gallines’, a càrrec de Criatures d’Ordal; ‘Políticament incorrecte’, de Ray Cooney, amb l’adaptació a càrrec de Pirandó 84 d’Avinyó Nou; i, finalment, ‘Nina’, una adaptació de ‘La gavina’, d’Anton Txèkhov, a càrrec de TAT-Taller d’Assaig Teatre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: