Divendres, 27 de Novembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es triplica el nombre d’ingressats per Covid als centres sanitaris de l’Alt Penedès i Garraf

L’informe setmanal que cada dilluns publica el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf mostra una clara i preocupant tendència a l’alça.

Tendència a l’alça de persones que han d’ingressar als hospitals de les dues comarques amb patologies respiratòries o sospita de Covid-19. En concret s’ha passat dels 23 ingressats en l’informe de la setmana passada als 67 actuals, amb un increment de 44 persones en una setmana. Lamentablement també ha augmentat el nombre de persones que han mort als hospitals del Consorci en la darrera setmana. Són 5 persones més que han perdut la vida per coronavirus, amb el que ja sumen 129 morts als centres hospitalaris des de que es va iniciar la pandèmia el passat mes de març. En relació a les altes hospitalàries també pugen en 9 persones, i són en total 540 des de que es va iniciar la crisi sanitària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: