Dijous, 6 d'Octubre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta el llibre ‘Sortim de l’UCI. Proposta per una sanitat pública’

Els autors consideren que als sanitaris els hi falta acompanyament i necessiten implicació real de tots els treballadors i treballadores del sector així com dels usuaris i usuàries.

Dijous a la tarda la Gueralda-Casal Popular de Vilafranca acollia la presentació del llibre ‘Sortim de l’UCI. Proposta per una sanitat pública’ escrit per la Laia Estrada i el Xavi Milian a encàrrec de Tigre de Paper Edicions durant el confinament. El llibre, tal i com explica una de les autores Laia Estrada, té l’objectiu d’ajudar a entendre com funciona el sistema sanitari.

A casa nostra, enmig dels multitudinaris aplaudiments diaris, veus crítiques han alertat que no volien ser heroïnes sinó treballar amb condicions laborals dignes, amb més recursos i en un model sanitari totalment públic. Estrada considera que als sanitaris els hi falta acompanyament i necessiten implicació real de tots els treballadors i treballadores del sector així com dels usuaris i usuàries.

A més, Laia Estrada i Xavier Milian, hi despleguen una proposta de treball per caminar cap a un nou model realment públic i al servei de la gent. Laia Estrada és llicenciada en Ciències Ambientals. Ha participat en el moviment feminista i pel dret a l’habitatge.

És membre del Grup de Treball Nacional sobre Sanitat de la CUP, formació de la qual és regidora a l’Ajuntament de Tarragona des del 2015. Xavier Milian, Doctor en Dret, és llicenciat en Història i Periodisme. Ha estat assessor del grup municipal de la CUP a Reus, que va denunciar el Cas Innova.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: