Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC, CUP i VeC demanen tornar a la presencialitat dels plens de l’Ajuntament

Consideren que hi ha poca voluntat per part del govern de Vilafranca ja que en altres ocasions ja ha celebrat actes institucionals amb un major nombre de persones

Aquest dimarts a la tarda els grups municipals d’Esquerra Republicana, la CUP i VeC oferien una roda de premsa per fer pública la seva demanda de retornar a la normalitat institucional amb la celebració presencial dels plens ordinaris. Els tres grups municipals entenen que durant l’estat d’alarma els plens telemàtics eren justificats però creuen que a dia d’avui, si se segueixen totes les mesures sanitàries establertes per la Generalitat, és possible la presencialitat al Ple. En aquest sentit, consideren que hi ha poca voluntat per part del govern de Vilafranca ja que en altres ocasions ja ha celebrat actes institucionals amb un major nombre de persones. Ho explicava Mònica Hill d’ERC.

Creuen que amb els plens telemàtics s’estan retallant alguns drets fonamentals dels ciutadans i ciutadanes. Maria Ramon, de la CUP, afegia que lamenten que els plens, durant els darrers mesos i exceptuant els dos últims, únicament s’hagin emès en streaming i no per Penedès TV i Ràdio Vilafranca. Per la seva banda, Ramon Arnabat de VeC explicava que els tres grups han proposat diversos espais alternatius per a poder celebrar els plens de manera presencial.

ERC, la CUP i VeC asseguren que l’equip de govern no ha donat cap pista de quan es restabliran els plens presencials ni tampoc han proposat cap espai.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: