Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds reprenen les activitats amb la canalla per mantenir el contacte amb la colla

Des del mes de setembre els Castellers de Vilafranca organitzen dos cops per setmana activitats per els més petits de la colla amb la voluntat de mantenir-ne el contacte.

El local de Cal Figarot acull dos dies a la setmana diferents activitats adreçades a la canalla dels Castellers de Vilafranca. Després que durant l’estiu ja es fes un casal, des de mitjans de setembre es fan aquestes activitats que volen servir per tornar a reunir la canalla de la colla i al mateix temps mantenir el contacte amb Cal Figarot. A través de jocs, com explica Oriol Bové que és el Cap de Canalla dels Verds, es pretén recuperar activitats d’equilibri i tonificació lligades a fer castells.

Els responsables dels Castellers de Vilafranca remarquen que la canalla ha respost molt bé a totes les iniciatives que s’’han anat plantejant, i que hi havia ganes de tornar a l’activitat castellera.

El cap de colla, Sisco Benet, insistia en que cal que la canalla mantingui el sentiment de pertinença a la colla i el seu compromís. Són conscients que és una franja d’edat en que es canvia molt, i que el creixement comporta moviments en els pisos dels castells. Per tal de poder mantenir el nivell cal treballar amb la canalla per recuperar les ganes i la confiança. Benet apuntava que es corre el risc de perdre una generació, i per aquest motiu han apostat per recuperar les activitats amb la canalla.

Aquests dies, amb totes les mesures de prevenció i neteja que marca l’actual situació sanitària, la nau de Cal Figarot s’ha dividit en diferents espais on per grups els nois i noies van fent diferents activitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: