Divendres, 12 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els serveis municipals d’Educació i Salut es coordinen a Gelida

Els serveis municipals d’Educació i Salut es coordinen a Gelida

La regidoria d’Educació i Salut organitza una reunió entre els agents de Salut i els agents Educatius del municipi, amb la voluntat de recollir neguits i donar tranquil·litat als centres educatius.

El passat 30 de setembre va tenir lloc una reunió organitzada per la regidora d’Educació i Salut, Marga Bertran, on estaven convocades les direccions dels Centres Educatius i Escola de Música, els responsables de les activitats esportives, el personal tècnic del servei municipal d’Educació i representants de Salut. Una trobada on es van poder intercanviar opinions i inquietuds, per resoldre dubtes, i consolidar les xarxes de treball creant més complicitats.
La regidora de Salut i Educació a l’Ajuntament, Marga Bertran comentava que era una reunió molt necessària donat que tots els centres educatius tenen les seves peculiaritats que fan cabdals aquestes trobades per coordinar aquesta situació excepcional amb totes les parts involucrades.
En aquest cas jo encapçalo les dues regidories cosa que ens permet una millor coordinació, un aspecte molt positiu perquè la relació entre salut i escola és total. A més afegia que aquest curs caldrà tenir paciència i tolerància perquè s’intenta preveure i treballar amb qualsevol situació però s’està en un moment molt excepcional on sorgeixen imprevistos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: