Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els relats guanyadors del concurs ‘És la tribu la que educa’ s’emetran per Ràdio Vilafranca

Els quatre relats guanyadors han estat publicats a la premsa comarcal i, a partir de la setmana vinent, seran radiats per Ràdio Vilafranca.

Fa uns dies es van lliurar en el marc del festival VilaPensa els premis del segon concurs de microrelats ‘És la tribu la que educa’, organitzat pel Grup de Mestres de l’Alt Penedès. Els quatre relats guanyadors han estat publicats a la premsa comarcal i, a partir de la setmana vinent, seran radiats per Ràdio Vilafranca.

Els millors microrelats d’aquesta segona edició del concurs, que versava sobre el tema ‘Què vol dir ser humà?’, van ser: ‘El pes del coneixement’, del vilafranquí Oriol Casas; ‘Respiració artificial’, d’Ismael Ceballos, de Tordera; ‘L’àngel de pedra’, d’Alba Neher, de Sant Martí Sarroca; i ‘Els robots també corren’, d’Anna Cantacorps, de Calaf.

El veredicte s’havia de presentar a l’abril, però es va ajornar per la pandèmia i finalment es va donar a conèixer el dissabte 19 de setembre al Claustre de Sant Francesc.

Tot i les circumstàncies que està generant la pandèmia de coronavirus, els organitzadors del certamen estan satisfets amb el resultat.

L’objectiu del concurs de microrelats és fomentar la reflexió al voltant de l’educació, ja sigui en l’àmbit familiar, en l’educació reglada, l’educació en el lleure, el cinema, les xarxes socials o la televisió.

I, a banda dels premis que han rebut els guardonats, relacionats amb la cultura, els relats guanyadors obtenen la seva difusió, tant a la premsa com a la ràdio municipal.

En aquesta edició el jurat estava integrat per dos mestres, Josep Maria Verge i Carme Ortoll, i dos escriptors, Antoni Munné-Jordà i Jordi Llavina. S’hi van presentar una quarantena de textos.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: