Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els paradistes demanen que es mantingui la totalitat de parades al mercat dels Monjos

L’Ajuntament dels Monjos explica que per a garantir el 30% d’aforament al mercat s’han vist obligats reduir al 50% el nombre de parades

Degut a les noves restriccions del Govern de la Generalitat per evitar la propagació del coronavirus i que marquen que els mercats no sedentaris han de limitar el seu aforament al 30%, l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, al igual que d’altres consistoris, ha hagut de prendre mesures al mercat dels diumenges. El regidor de Mercats, Josep Lluis Soriano, explicava les mesures que s’han pres al municipi per a garantir el 30% d’aforament al mercat. S’han vist obligats, deia, a reduir al 50% el nombre de parades.

El fet d’haver perimetrat l’espai del mercat i, sobretot, haver reduït les parades ha provocat llargues cues per a poder accedir. Alguns paradistes es queixen d’aquestes mesures que, creuen, els està perjudicant a nivell de vendes i demanen que es posi més personal per a controlar els accessos. Un dels paradistes afectats és el Juan José Benítez.

Benítez creu que hi ha més risc de contagi a la cua que a l’interior del mercat i demana que l’Ajuntament intenti mantenir el 30% de l’aforament sense reduir el nombre de parades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: